Niže kamatne stope na stambene kredite

Objavljeno: 23.02.2011


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Crédit Agricole Banka snizila je kamatnu stopu na stambene kredite sa varijabilnom kamatnom stopom kako bi svojim klijentima ponudila najpovoljnije uslove za rešavanje stambenog pitanja. Kamatna stopa sada iznosi samo 4.20 odsto plus šestomesečni EURIBOR, i trenutno predstavlja najnižu kamatnu stopu na tržištu za ovaj tip kredita. 

Period otplate ovih kredita je do 30 godina, uz troškove obrade zahteva od 0.5% i maksimalno efikasnu proceduru za odobravanje kreditnih aplikacija.

Na primeru kredita u iznosu od 30.000 EUR, inicijalni troškovi za obradu zahteva iznosiće 150 EUR, a mesečna rata samo 168.91 EUR.

Ovo je još jedan dokaz naše posvećenosti i nastojanja da svojim klijentima obezbedimo najkonkurentnije uslove na tržištu za svaki proizvod koji imamo u ponudi, uvek pri tome poštujući ugovore potpisane sa klijentom. Veoma je važno da to naglasimo, jer je prethodnih godina na tržištu postojala praksa netransparentnog menjanja visine kamatnih stopa za već odobrene kredite, što u Crédit Agricole banci nikada nije bio slučaj. – izjavio je Raško Tomašević, Direktor Marketinga i Razvoja proizvoda u ovoj Banci.

Crédit Agricole Banka Srbija je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i Evropi, gde je zastupljena u 28% domaćinstava i širokom ponudom bankarskih i finansijskih aktivnosti. Grupa zapošljava više od 160,000 ljudi u 74 zemlje. Njena mreža od 19.000 filijala u svetu pruža usluge za 58 miliona klijenata širom sveta. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno najveća banka za poslove sa stanovništvom u Evropi, sa akcionim kapitalom od 64 milijardi eura.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana