Brojne pogodnosti pred prolećnu setvu

Objavljeno: 02.03.2011


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

2. mart 2011. - ProCredit banka će, pred početak i ovogodišnje prolećne setve, podržati svojim kreditima sve poljoprivrednike u Srbiji kojima su potrebna finansijska sredstva za nabavku semena, mineralnog đubriva, goriva i drugog repromaterijala, kako bi sve planirane radove uspešno obavili u najoptimalnijim agrotehničkim rokovima.

Svim poljoprivrednim proizvođačima zainteresovanim za ovu vrstu podrške, u ProCredit banci su na raspolaganju dinarski i indeksirani krediti za setvu, sa periodom otplate do čak 36 meseci i planom otplate koji je u potpunosti prilagodljiv sezonskoj prirodi njihovog posla.
Posebna pogodnost za sve proizvođače je i mogućnost da uz profakturu dobiju period odložene otplate do 10 meseci, dok je prilikom nabavke reprometerijala od prodavca/partnera Banke svim poljoprivrednicima na raspolaganju dodatna povoljnost - troškove kamate na kredit u potpunosti preuzima prodavac, dok poljoprivrednik otplaćuje samo kupovnu cenu nabavljenog materijala.

- Interesovanje poljoprivrednika za ovim kreditima ProCredit banke je izuzetno veliko, što je razumljivo budući da se prolećna setva bliži, da se veliki broj proizvođača priprema za predstojeće radove, kao i da mnogima nedostaju obrtna sredstva kako bi nabavili neophodan repromaterijal. Naše opredeljenje je da i u narednom periodu nastavimo sa jačanjem partnerstva i pružanjem mogućnosti svim poljoprivrednicima da, zahvaljujući velikom broju naših usluga, značajno unaprede svoju proizvodnju, kao i uslove za život svog domaćinstva. Zahvaljujući dogogodišnjem iskustvu u radu sa poljoprivrednicima, u potpunosti smo svesni aktuelnih potreba domaćih proizvođača, kao i njihovih mogućnosti, tako da je naša ponuda pred prolećnu setvu u potpunosti prilagođena tome - istakao je Dejan Janjatović, član Izvršnog odbora ProCredit banke.

Prema njegovim rečima, značajna pogodnost za sve proizvođače je i to što svaki poljoprivrednik u ProCredit banci ima svog ličnog bankarskog savetnika, koji poznaje i na najbolji način razume finansijske potrebe svakog od njih.
ProCredit banka, pored već uobičajene kreditne podrške, omogućava domaćim poljoprivrednicima da pod povoljnim uslovima aktivno koriste i ostale usluge banke, kao što su štednja, vođenje tekućeg računa i obavljanje platnog prometa, korišćenje usluga eBankara i slično, kao i da na taj način nastave sa unapređenjem svog poslovanja i stvaranjem uslova za bolje prinose i uspešniji rod.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana