Specijalna ponuda povodom sajma automobila u Beogradu

Objavljeno: 23.03.2011


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Povodom 49. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Alpha Bank je za sve klijente pripremila specijalnu ponudu Alpha Auto kredita. Građanima će tokom sajma automobila koji traje od 25. marta do 03. aprila biti dostupna ova atraktivna ponuda i to uz kamatnu stopu od 9,99%.

Uz Alpha Auto kredit i brzu i jednostavnu proceduru za dobijanje, klijenti će već na sajmu biti u mogućnosti da obezbede sebi izvor finansiranja za kupovinu novog vozila i iskoriste sajamske popuste auto dilera.

“Posebne pogodnosti za iznose Alpha Auto kredita do 10.000 evra su da njie potrebna zaloga na vozilu, nije potrebno učešće, ni depozit, ni jemac, niti je potrebno KASKO osiguranje. Pored svih navedenih pogodnosti, klijenti nisu ni u obavezi da prebace zaradu u Alpha Bank. Pozivamo sve kupce novih automobila da nas posete u hali 4 beogradskog sajma, kako bi uz pomoć naših zaposlenih odabrali svoj novi automobil sa najmanjom mesećnom potrošnjom”, izjavio je gospodin Zoran Stojaković, Direktor Poslovne mreže Alpha Bank.

Imajući u vidu sve navedene karakteristike proizvoda sasvim je jasno da će klijentima novi automobil biti dostupan uz niske mesečne obaveze dostupne svakom kućnom budžetu.

Sve detaljnije informacije o uslovima Alpha Auto kredita, zainteresovani građani mogu dobiti u jednoj od 150 poslovnica Alpha Bank, pozivom na broj call centra 0800 250 250 (poziv je besplatan) i na web sajtu www.alphabankserbia.com.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana