Specijalna sajamska ponuda

Objavljeno: 24.03.2011


Novosti iz banaka izvor: Piraeus Lizing i Rent

Kompanije Piraesu Leasing i Piraeus Rent će tokom 49. Međunarodnog salona automobila, koji se održava u Beogradu od 25. marta do 3. aprila, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga. 

Piraeus Leasing je svim zainteresovanim pravnim licima i preduzetnicima omogućio finansiranje sa 0% učešća, odnosno nabavku novih vozila bez početnih ulaganja. Reč je o ponudi koja klijenta oslobađa obaveze plaćanja učešća, uz dodatnu pogodnost u vidu finansiranja PDV-a kroz mesečne rate. Nakon što namiri trošak obrade zahteva, u iznosu od 1,5% vrednosti vozila, klijent odmah na raspolaganju ima novi automobil.

Ova sajamska ponuda podrazumeva i atraktivnu kamatnu stopu od 5,50%, za sve klijente koji podnesu kompletnu dokumentaciju do 30. aprila.

Pored ovih pogodnosti, klijentima je na raspolaganju i finansiranje sa manjim iznosom mesečnih rata, odnosno mogućnost ugovaranja ostatka vrednosti predmeta lizinga čime se umanjuje visina pojedinačne rate, a ostatak vrednosti se otplaćuje na kraju lizing perioda. Naime, ostatak vrednosti, koji se zavisno od perioda otplate kreće u rasponu od 15% do 35% vrednosti vozila, klijent plaća po isteku lizing ugovora.

Piraeus Rent će i ovom prilikom predstaviti pogodnosti usluge „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management). Ova usluga važi samo za nabavku novih putničkih vozila i podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma.

Piraeus Leasing je kao jedan od sponzora FK Crvena Zvezda za prvih desetoro klijenata obezbedio poklon - dres Crvene zvezde. Posebno iznenađenje za posetioce sajma biće mogućnost da se 26.marta, u Hali 1 Beogradskog sajma od 12-13h kod štanda Piraeus Leasinga i Piraeus Renta, druže sa fudbalerima prvog tima Crvene Zvezde.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana