Fiksna rata u dinarima+besplatno kasko za auto kredit

Objavljeno: 25.03.2011


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank a.d. na Sajmu automobila u Beogradu, od 25. marta do 03. aprila poklanja svojim klijentima besplatno kasko osiguranje za prvu godinu. Besplatno kasko osiguranje važi za prvih 100 realizovanih VB auto kredita za vreme sajamske akcije i za kupovinu novih vozila vrednosti do 25.000eur.

Ono što takođe izdvaja ponudu Volksbank Auto kredit od drugih na tržištu je fiksna rata u dinarima tokom celog perioda otplate kredita, bez žiranata sa opterećenjem mesečne zarade do 50% i specijalna procedura koja će praktično omogućiti klijentima dobijanje kredita na licu mesta, a klijentu ostaje samo da poseti najbližu filijalu Folksbanke kako bi dostavio potrebna dokumenta.
Minimalan iznos ovog kredita je 4.000 evra, a maksimalan 100.000 evra, (u dinarskoj protivvrednosti) neophodno je učešće u visini od 10%, što doprinosi dodatnom umanjenju troškova oko kupovine automobila.

Ukoliko građani žele da kupe automobil u vrednosti od 10.000 evra, uz 10% učešća, kreditna rata na period otplate od 7 godina, sa kamatnom stopom već od 14.95% (EKS od 17,22%), iznosiće 17.341,84 dinara i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate kredita. Zahvaljujući fiksnoj rati u dinarima tokom celog perioda otplate kredita, korisnik auto kredita je zaštićen od promene kursa, kretanja LIBOR-a i EURIBOR-a, koji su do sada bitno uticali na povećanja rata kod kredita koji su bili indeksirani u evrima ili švajcarskim francima.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana