„Meridian Leasing“ od sada pod novim imenom – “CA Leasing Srbija”

Objavljeno: 28.03.2011


Novosti iz banaka izvor: CA Leasing Srbija

“Meridian Leasing”, osnovan 2007. godine u vlasništvu Crédit Agricole banke Srbija, od sada posluje pod imenom „CA Leasing Srbija“. Sa promenom imena, „CA Leasing Srbija” još je više integrisan u jednu od najvećih međunarodnih finanijskih grupacija – „Crédit Agricole Group“. 

U nameri da ovaj važan trenutak u svom poslovanju podeli sa svojim klijentima, „CA Leasing Srbija“ pripremio je posebnu ponudu za 49. Međunarodni salon automobila u Beogradu. Svi klijenti koji budu želeli da dođu do automobila putem lizinga imaće priliku da to urade za samo 499 evra početnog plaćanja i otplate od 60 mesečnih rata uz specijalan poklon – besplatnu registraciju!

„Ovo je još jedan dokaz naše posvećenosti i nastojanja da klijentima u Srbiji obezbedimo povoljne uslove. Uz podršku Grupe i sa našim stručnim timom, „CA Leasing Srbija“ je orijentisan na dugoročan i kvalitetan odnos sa klijentima. Obezbeđujući veoma atraktivne ponude finansiranja, naš cilj je da nastavimo da podržavamo srpsku privredu kao i da damo značajan doprinos njenom daljem razvoju, izjavio je Marko Ignjatović, generalni direktor „CA Leasing Srbija“.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana