Specijalna sajamska ponuda

Objavljeno: 31.03.2011


Novosti iz banaka izvor: Piraeus Leasing i Rent

Kompanije Piraesu Leasing i Piraeus Rent su tokom 49. Međunarodnog salona automobila, koji se održava u Beogradu od 25. marta do 3. aprila, predstavile nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga. 

Piraeus Leasing je svim zainteresovanim pravnim licima i preduzetnicima omogućio finansiranje sa 0% učešća, odnosno nabavku novih vozila bez početnih ulaganja. Reč je o ponudi koja oslobađa obaveze plaćanja učešća, uz dodatnu pogodnost u vidu finansiranja PDV-a kroz mesečne rate.

Ova sajamska ponuda podrazumeva i atraktivnu kamatnu stopu od 5,50%, za sve klijente koji podnesu kompletnu dokumentaciju do 30. aprila.

Pored ove pogodnosti, klijentima je na raspolaganju i finansiranje sa manjim iznosom mesečnih rata, odnosno mogućnost ugovaranja ostatka vrednosti predmeta lizinga čime se umanjuje visina pojedinačne rate, a ostatak vrednosti se otplaćuje na kraju lizing perioda.

Piraeus Rent je ovom prilikom predstavio sve prednosti usluge „Upravljanje voznim parkom“ koja podrazumeva punu kontrolu troškova, od Kasko osiguranja i registracije do redovnog servisiranja vozila i guma.

Piraeus Leasing je kao jedan od sponzora FK Crvena Zvezda prvim klijentima poklonio dres Crvene zvezde. Posebno iznenađenje za posetioce sajma bili su fudbaleri prvog tima Crvena Zvezde (Milan Jeremić, Vladan Binić, Slavko Perović i Igor Mijović) koji su se na štandu Piraeus Leasinga i Piraeus Rents družili i fotografisali sa prisutinma, a najsrećniji su dobili i autograme.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana