Crédit Agricole Banka: Stambeni krediti sa grejs periodom od 18 meseci

Objavljeno: 01.04.2011


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Crédit Agricole Banka je proširila svoju ponudu stambenih kredita uvodeći mogućnost klijentima da, pored fiksne kamatne stope od 18 meseci, sada koriste i grejs period u istom trajanju. To praktično znači da će klijenti koji se odluče za ovaj model svoju prvu ratu po kreditu platiti tek za godinu i po dana.

Fiksna kamatna stopa tokom grejs perioda iznosi 5.5 odsto tokom prvih 18 meseci, a varijabilna nakon toga je 4.2 odsto + šetomesečni euribor (EKS od 5.61 odsto). Maksimalni period otplate ovih kredita je 30 godina.

Grejs period je uveden i za kredit uz subvenciju države, i u ovom slučaju iznosi 12 meseci. Fiksna kamatna stopa tokom prvih godinu dana je 4.95 odsto, nakon toga varijabilna kamatna stopa iznosi 4.4 odsto + šetomesečni euribor, odnosno poslednjih 5 godina 0 odsto na deo kredita koji država subvencioniše iznosi (EKS od 4.55%).

Crédit Agricole Banka Srbija je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i Evropi, gde je zastupljena u 28% domaćinstava i širokom ponudom bankarskih i finansijskih aktivnosti. Grupa zapošljava više od 160,000 ljudi u 74 zemlje. Njena mreža od 19.000 filijala u svetu pruža usluge za 58 miliona klijenata širom sveta. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno najveća banka za poslove sa stanovništvom u Evropi, sa akcionim kapitalom od 64 milijardi eura.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana