Eurobank EFG: Prenos dospele rate stare devizne štednje, bez čekanja

Objavljeno: 04.04.2011


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, 31. maja počinje sa isplatom ovogodišnje rate obveznica serije A2011. U želji da proceduru raspolaganja obveznicama Republike Srbije po osnovu stare devizne štednje učini što jednostavnijom, Eurobank EFG kao i ranijih godina vlasnicima računa hartija od vrednosti pruža mogućnost da već od danas mogu doći u najbližu filijalu banke i dati Nalog za prenos dospele rate stare devizne štednje serije A2011 na račun Slobodne štednje, čime će uštedeti vreme i ostvariti dodatni prihod. 

Davanjem naloga za prenos, sredstva će već 31. maja biti automatski preneta na račun Slobodne štednje i po želji klijenta slobodna za raspolaganje ili dalju štednju. Dodatna specijalna pogodnost računa Slobodne štednje podrazumeva da će klijenti koji dospelu ratu stare devizne štednje prebace na ovaj račun, već od 31. maja 2011. godine dobiti veoma atraktivnu kamatnu stopu na svoja sredstva. Pored toga, sredstva će im biti na raspolaganju u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost i bez dodatnih troškova.

Ukoliko klijent ne poseduje račun Slobodne štednje ima mogućnost da račun otvori na licu mesta, prilikom davanja naloga za prenos.

Nalog za prenos dospele rate stare štednje, na partiju Slobodne štednje, može dati samo vlasnik obveznica stare štednje. Potrebno je da priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).

Eurobank EFG je omogućila svim zainteresovanim građanima da i posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana