Volksbank: Dinarski krediti sa fiksnom kamatom počev od 9.9%

Objavljeno: 08.04.2011


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank u okviru nove kampanje za dinarske kredite „fiksna kamatna stopa za sve vreme otplate“, daje jedinstvenu mogućnost građanima da po prvi put u Srbiji putem direktnog licitiranja na aukciji, sami odrede visinu fiksne kamatne stope za dinarski keš i kredit za refinansiranje.

Registracijom na sajtu Volksbanke www.volksbank.rs klijenti učestvuju u aukciji kredita dajući svoje ponude za visinu kamatne stope. Pobednik aukcije, onaj koji na kraju nedelje ima najveću ponudu dobija mogućnost da podigne dinarski kredit po kamatnoj stopi koju je sam ponudio i to fiksnu za sve vreme otplate kredita.

Aukcioni ciklus traje sedam dana, od ponedeljka u 08.00h i završava se u nedelju u 22.00h. Početna kamatna stopa je 9.9%, a svaka ponuda podiže kamatnu stopu za po 0,1%. Prva aukcija počinje u ponedeljak, 11. aprila.

U aukciji kredita mogu da učestvuju svi punoletni građani (rezidenti) sa stalnim radnim odnosom. Najbolji ponuđač će putem mejla dobiti sertifikat koji garantuje izlicitiranu kamatnu stopu za dinarski kredit, uz uslov da je klijent kreditno sposoban, kao i ostale neophodne informacije o podnošenju zahteva za kredit.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana