Crédit Agricole Banka: Liberté keš krediti sa grejs periodom do 24 meseca

Objavljeno: 15.04.2011


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Imajući u vidu tešku ekonomsku situaciju građana u Srbiji, Crédit Agricole Banka je omogućila još duži grejs period svim klijentima koji se odluče za Liberté keš kredit. Grejs period do 24 meseca se odnosi i na nove kredite i na kredite koji će se koristiti za refinansiranje postojećih obaveza u drugim bankama, i u skladu je sa namerom državnih institucija da se građanima maksimalno relaksiraju mesečne obaveze dok traje period ekonomske krize.

Kamatna stopa na Liberté keš kredit je izuzetno konkurentna i iznosi od 11.95% (EKS od 13.16%) ako je kredit indeksiran u evrima, odnosno od 16.95% (EKS 18.92%) ukoliko je u pitanju čist dinarski kredit. Grejs period iznosi od 6 do 24 meseca, a period otplate nakon isteka grejs perioda, do 5 godina. Prilikom apliciranja za ovaj kredit nije potrebno da klijent prebaci svoju zaradu u Crédit Agricole Banku.

Na primer, ukoliko se klijent odluči da podigne kredit od 2.000 EUR uz grejs period od 24 meseca i period otplate od 4 godine, tokom prvih godinu dana mesečna rata bi mu iznosila samo 19.91 evra, a nakon toga 52.62 evra.

Crédit Agricole Banka Srbija je članica Credit Agricole grupe, vodeće bankarske grupacije u Francuskoj i Evropi, gde je zastupljena u 28% domaćinstava i širokom ponudom bankarskih i finansijskih aktivnosti. Grupa zapošljava više od 160,000 ljudi u 74 zemlje. Njena mreža od 19.000 filijala u svetu pruža usluge za 58 miliona klijenata širom sveta. Kao najbolja banka za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner ekonomije Francuske i ujedno najveća banka za poslove sa stanovništvom u Evropi, sa akcionim kapitalom od 64 milijardi eura. 
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana