Promotivni period za novu uslugu m bankinga UniCredit Banke

Objavljeno: 19.04.2011


Novosti iz banaka izvor: UniCredit Banka

Idući u korak sa zahtevima savremenog tržišta, ali i uzimajući u obzir činjenicu da mobilni telefoni postaju nezamenljivo sredstvo u svakodnevnoj komunikaciji i da progresivno raste broj njihovih korisnika, UniCredit Banka je lansirala novu uslugu, m banking. Ova usluga je namenjena klijentima koji žele kako da uz pomoć mobilnog telefona imaju stalnu kontrolu nad svojim finansijama, tako i da 24 sata dnevno, sa bilo kog mesta, vrše plaćanja. Zahvaljujući ovoj inovativnoj usluzi klijenti sada svoju banku praktično nose u svom džepu. Za sve one koji se opredele za m banking, UniCredit Banka je obezbedila promotivni period do kraja 2011. godine u toku kojeg neće plaćati mesečnu naknadu koja će nakon isteka ovog perioda iznositi 50 dinara mesečno.

Usluga m bankinga se aktivira veoma brzo, podnošenjem zahteva u ekspozituri u kojoj se i nastavlja aktivacija usluge. M banking klijentima omogućava da plaćaju sve vrste računa, kreiraju ili koriste već postojeće šablone iz elektronskog bankarstva, imaju uvid u stanje i transakcije po svim računima, uključujući i kredite, i uvid u sve transakcije putem platnih kartica, kao i da primaju korisne informacije i obaveštenja.

Rastko Nicić, direktor Direkcije za razvoj proizvoda UniCredit Banke: “Uzimajući u obzir mogućnosti i potencijal mobilnog biznisa, kreirali smo uslugu koja zadovoljava potrebe savremenog klijenta. Pored brze aktivacije, bezbednog i brzog pristupa računima, usluga m bankinga pruža i brojne druge prednosti. Klijenti koji budu koristili ovaj servis za plaćanja će imati veliku uštedu jer se nalog za plaćanje putem m bankinga tarifira u iznosu od samo 15 dinara. Pored toga, klijenti mogu da kreiraju platni nalog na bilo kom mestu, u bilo koje vreme, bez obzira na radno vreme ekspoziture.“Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana