Banca Intesa: Gotovinski krediti za penzionere

Objavljeno: 12.05.2011


Novosti iz banaka izvor: Banca Intesa

Razumevajući finansijske potrebe svih svojih klijenata bez obzira na njihovo životno doba i svesna činjenice da upravo ovaj kriterijum predstavlja čest ograničavajući faktor za realizaciju mnogih bankarskih pozajmica, Banca Intesa je uvela novi kreditni model namenjen penzionerima od 65. do 74. godine života- Senior keš kredite.

Gotovinske senior kredite u dinarima, Banca Intesa odobrava u iznosu od 50.000 do 300.000 dinara, bez depozita, učešća i naknade za obradu kreditnog zahteva. Uz fiksnu efektivnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 19 odsto, rokovi otplate kreću se od 12 do 36 meseci. Dodatnu pogodnost za sve buduće korisnike kredita predstavlja plaćeno životno osiguranje koje je uključeno u cenu kredita, a koje bi pokrilo eventualne nedospele obaveze po kreditu. 

- Novi kreditni proizvod potvrđuje opredeljenost Banca Intesa da konstantno radi na novim rešenjima u cilju pružanja podrške svim segmentima stanovništva. Senior keš kreditima omogućavamo građanima da uz izuzetno povoljne uslove kreditiranja, osnaže svoje trenutne finansijske mogućnosti - izjavio je Rikardo Parasporo, direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom.

Budući korisnici Senior keš kredita nisu u obavezi da izvrše prenos penzije i otvore tekući račun u Banca Intesa. Takođe, kako bi što komfornije izmirivali nastalu finansijsku obavezu, bez potrebe dolaska u banku, klijenti Banca Intesa u mogućnosti su da to čine posredstvom trajnog naloga, dok je građanima koji svoju penziju primaju preko računa neke druge banke, na raspolaganju aktiviranje instrumenta administrativne zabrane.

Zainteresovani penzioneri mogu aplicirati za Senior keš kredite u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, a od dokumenata potrebno je poneti kopije lične karte, kao i tri poslednja penziona čeka.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana