Crédit Agricole Srbija: Specijalna ponuda na poljoprivrednom sajmu

Objavljeno: 12.05.2011


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

U okviru 78. međunarodnog poljoprivrednog sajma, Crédit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu za kredite namenjene poljoprivredi, sa izuzetno povoljnim uslovima. Predstavnicima agro lanca na raspolaganju su krediti sa nominalnom kamatnom stopom od 4,99 odsto godišnje i efektivnom kamatnom stopom od 5,54 odsto godišnje.

Budući da smo ove godine banka partner novosadskog poljoprivrednog sajma, u skladu sa tim nastojimo da budemo još konkurentniji u obezbeđivanju kredita i drugih usluga namenjenih poljoprivrednom sektoru. Povoljnim ponudama usluga, Crédit Agricole Srbija osnažuje svoje veze sa srpskim poljoprivrednicima i potvrđuje svoju posvećenost izgradnji održivog i efikasanog poljoprivrednog sektora u Srbiji. – rekao je predsednik izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija Francois Edouard Drion. 

Ove godine Crédit Agricole Srbija postala je zvanični-ekskluzivni partner međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Trogodišnje strateško partnerstvo vodeće bankarske grupacije u sektoru agro biznisa i najznačajnijeg poljoprivrednog sajma u regionu ima za cilj stvaranje boljih uslova za razvoj agroindustrije kao ključnog aspekta domaće privrede.

CA Leasing Srbija takođe nudi veoma atraktivne uslove za finansiranje poljoprivredne mehanizacije tokom međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Detaljnije uslove finansiranja kao i druge informacije, klijenti mogu da dobiju na štandu Crédit Agricole Srbija, u hali 1 u toku trajanja poljoprivrednog sajma, kao i na svim drugim mestima na sajmu gde se nalaze zvanične ozanke banke.
Tokom trajanja sajma, Credit Agricole Srbija, organizovaće i konferenciju na temu „Podizanje konurentnosti kao uslov održivog razvoja”, sa ciljem da podeli znanje i mišljenje evropskih stručnjaka sa lokalnim predstavnicima agrobiznisa.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana