Crédit Agricole Srbija: Krediti sa povoljnim kamatnim stopama za poljoprivrednike do kraja juna

Objavljeno: 25.05.2011


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Crédit Agricole Srbija produžila je svoju specijalnu sajamsku ponudu kredita sa povoljnim kamatnim stopama za poljoprivrednike. Učesnicima agro lanca, koji nisu iskoristili priliku tokom 78. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, do kraja juna meseca, na raspolaganju su krediti sa nominalnom kamatnom stopom od 4.99 odsto godišnje i efektivnom kamatnom stopom od 5,54 odsto na godišnjem nivou.

Specijalnu sajamsku ponudu Crédit Agricole banke ove godine je iskoristio veliki broj poljoprivrednih proizvođača, dok će se pravi pokazatelji sajma tek videti u narednom periodu.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu predstavlja dobru priliku da klijentima ponudimo atraktivne i konkurentne proizvode, kao što je ovogodišnja ponuda kojom smo nastojali da poljoprivrednicima omogućimo najpovoljnije uslove za finansiranje proizvodnje. S obzirom na veliki broj podnetih zahteva za finansiranje tokom sajma, odlučili smo da produžimo ponudu sa ovako povoljnim uslovima do kraja juna meseca – kaže Marija Marić Mitrović, rukovodilac divizije za privredno i poljoprivredno bankarstvo Crédit Agricole Srbija i dodaje da klijente uskoro očekuju i uslovi kreditiranja na osnovu aranžmana sa Ministarstvom poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, na kojima banka intenzivno radi.

Ove godine Crédit Agricole Srbija postao je zvanični-ekskluzivni partner međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Trogodišnje strateško partnerstvo vodeće bankarske grupacije u sektoru agro biznisa i najznačajnijeg poljoprivrednog sajma u regionu ima za cilj stvaranje boljih uslova za razvoj agroindustrije kao ključnog aspekta domaćih privrede.

Pored produžene specijalne ponude kredita, Crédit Agricole Srbija u ponudi ima i novi paket račun AGRO CONFORT. Paket račun predstavlja jedinstvenu ponudu na tržištu za individualna poljoprivredna gazdinstva koja se sastoji od specijalno izabranih bankarskih proizvoda i usluga pripremljenih da maksimalno olakšaju i unaprede poslovanje klijenata.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana