UniCredit produžio sponzorstvo UEFA Lige šampiona do 2015. godine

Objavljeno: 30.05.2011


Novosti iz banaka izvor: UniCredit banka

UniCredit sa ponosom objavljuje da je nakon revolucionarnog ugovora od 2009. do 2012. godine, obnovio sponzorstvo UEFA Lige šampiona za sezonu od 2012 – 2015. UniCredit će na ovaj način nastaviti svoju saradnju sa UEFA Ligom šampiona koja predstavlja najprestižnije takmičenje evropskog klupskog fudbala.

Činjenica je da se sponzorstvo UEFA Lige šampiona pokazalo kao moćan pokretač u procesu jačanja svesti o brendu. Produžetak ugovora će omogućiti UniCreditu da, koristeći do sada postignute rezultate, pruži podršku novoj “master brend” strategiji na taj način što će kroz ovu prestižnu platformu negovati imidž evropske banke, jačati lokalne brendove i poslovanje. Pored toga, sponzorstvo će pružiti podršku procesu “ribrendinga” u Poljskoj i Ukrajini koji su planirani u bliskoj budućnosti.

“Obnavljanje sponzorstva na dodatne tri godine je jasna potvrda našeg stanovišta da smo evropska grupacija sa jakim prisustvom na ključnim tržištima, uključujući i region Centralne i Istočne Evrope, s obzirom na to je naš cilj da uz pomoć sponzorstva UEFA Lige šampiona nastavimo da povećavamo svest o brendu u regionu”, podvlači Federiko Giconi, generalni direktor UniCredita. “Jasno je da smo izabrali evropsku sponzorsku platformu koja savršeno odgovara našem pozicioniranju kao vodeće evropske banke”.

“Izuzetno nam je drago što je UniCredit odlučio da produži svoj ugovor sa UEFA-om i sa UEFA Ligom šampiona na naredne tri godine. Veoma cenimo njihovu ponovnu podršku i doprinos, naročito u promociji ovog takmičenja u Istočnoj Evropi. Tura trofeja UEFA Lige šampiona, kao jedna od glavnih aktivnosti koju predstavlja UniCredit, stvorila je nezaboravna i uzbudljiva iskustva za ljubitelje fudbala na ovim teritorijama. UEFA Liga šampiona je veoma vredna platforma za naše sponzorske partnere i uvereni smo smo da će UniCreditu obezbediti odlične mogućnosti da se poveže sa obožavaocima širom Evrope i da će dodatno ojačati njihovo poistovećivanje sa ovim takmičenjem”, izjavio je Dejvid Tejlor, Izvršni direktor UEFA Events S.A.


 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana