Dobitnik nagrade „Recommender Award 2011“

Objavljeno: 06.06.2011


Novosti iz banaka izvor: GRAWE osiguranje

Udruženje austrijskih kompanija za finansije i marketing dodelilo je po četvrti put nagradu „Recommender Award“ za 2011. godinu osiguravajućem društvu GRAWE. Ove godine u kategoriji „Nadregionalna osiguranja“ GRAWE je nagrađen ocenom „Izvrsna orijentisanost prema klijentu“.

Na tradicionalnoj 5. Recommender gala večeri, koja je održana u Austrijskoj kontrolnoj banci u Beču, upriličena je dodala nagrada, na kojoj je Grazer Wechselseitiga AG i ove godine ponovo ostvario veliki uspeh sa ocenom „Izvrsna orijentisanog prema klijentu“ u kategoriji „Nadregionalna osiguranja“. 

„Ponosni smo na to što smo ponovo dobitnici nagrade „Recommender Award“. Visok nivo zadovoljstva klijenata ukazuje sa jedne starne na naše proizvode koji su u skladu sa potrebama tržišta, a sa druge strane na primernu posvećenost svih zaposlenih u GRAWE-u“, izjavio je generalni direktor GRAWE-a g.Othmar Ederer.

Nagrada „Recommender Award“ se dodeljuje najuspešnijim bankama, osiguravajućim kućama i štedionicama u Austriji, za orijentisanost prema klijentima i uspešno poslovanje. Ove godine su prvi put rezultati dobijeni na osnovu 6.000 intervjua dobijenih putem telefona, a koje je sproveo Institut za istarživanje tržišta Telemark Marketing.

Recommender је deo sveobuhvatne studije o finasijskom sektoru, koja je urađena po nalogu nezavisnog Udruženja austrijskih preduzeća za finasije i marketing. Ova studija je jedan od najpreciznijih kriterijuma za ocenjivanje zadovoljstva klijenata banke, osiguravajućeg društva ili štedionica.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana