Sava osiguranje: Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Objavljeno: 15.06.2011


Novosti iz banaka izvor: Sava osiguranje

Kompanija SAVA OSIGURANJE, uz podršku Ambasade Republike Slovenije, je danas, u sredu 15. juna 2011. godine, u terminu od 09.00 – 15.00 časova, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi, u prostorijama Sava osiguranja u Bulevaru vojvode Mišića 51. Za ovu humanitarnu akciju prijavilo se blizu 150 naših zaposlenih, prijatelja i poslovnih partnera. Među dobrovoljnim davaocima krvi bio je i ambasador Republike Slovenije sa svojim saradnicima.

Sava osiguranje, izborom dobrovoljnog davanja krvi od strane zaposlenih za humanitarnu akciju u okviru »Dana Grupe Sava Re«, želi da pokaže svoju humanost i društvenu odgovornost i pomogne svima kojima je trenutno pomoć neophodna. Svesni smo da postoje urgentna stanja za koja je krv potrebna odmah, bez odlaganja, koja se odmah moraju zbrinuti, posebno u letnjem periodu, zbog čega smo se i odlučili za organizovanje ove humanitarne akcije.

Razlog više ovoj odluci, je obeležavanje Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi 14. juna.

Ovo je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi koju smo organizovali i verujemo da će ovakve akcije postati tradicionalne u našoj kompaniji.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Žanu Ranković, tel: +381 11 36 44 804, mob: +381 63 277 121, e-mail: zana.rankovic@sava-osiguranje.rs.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana