„AXA Neživotno osiguranje“ dobilo dozvolu za rad

Objavljeno: 21.06.2011


Novosti iz banaka izvor: Axa osiguranje

Nakon dobijanja dozvole za rad od strane Narodne Banke Srbije, „AXA Neživotno osiguranje“ razvijaće svoje aktivnosti u oblasti neživotnog osiguranja

 

Kompanija “AXA Neživotno osiguranje" dobila je dozvolu za rad od Narodne banke Srbije za obavljanje poslova neživotnog osiguranja i na taj način je grupa „AXA“ proširila svoju ponudu klijentima u Srbiji.

“Zadovoljni smo vešću da smo dobili dozvolu za rad za neživotno osiguranje. Kompanija „AXA“ ima jedinstvena iskustva iz oblasti osiguranja imovine i odgovornosti, koja je stekla u velikom broju zemalja. Namera nam je da iskoristimo stručnost i znanje, kako bi klijentima u Srbiji ponudili najbolje proizvode i usluge za osiguranje domova, vozila i ostale imovine, kao i sigurnost na putovanjima”, rekao je Antonio Marchitelli.

„AXA“ grupa je na tržištu Srbije prisutna od septembra 2010. godine i već je započela sa aktivnostima iz oblasti životnog osiguranja.


AXA

Osiguravajuće kompanije "AXA Životno osiguranje" i "AXA Neživotno osiguranje” su članice AXA grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja.
AXA grupa je svetski lider u oblasti osiguranja i upravljanja sredstvima, sa 214.000 zaposlenih koji pružaju usluge za 95 miliona klijenata. U 2010. godini prihod po IFRS (međunarodni finansijski standardi izveštavanja) je dostigao 91 milijardu evra a dobit je dostigla 3.9 milijarde evra. AXA je prema podacima od 31. decembra 2010. upravljala sredstvima u iznosu od 1.104 milijarde evra. Od septembra 2010. godine AXA je prisutna na tržištu Srbije nakon što je grupa preuzela kompaniju Crédit Agricole Life a.d.o. Beograd.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana