Provedite leto u Crnoj Gori sa kompanijom VISA

Objavljeno: 27.06.2011


Novosti iz banaka izvor: Visa

Turisti iz celog sveta koji ove godine svoj odmor planiraju da provedu u Crnoj Gori trebalo bi da na put ponesu VISA platne kartice i time boravak učine još lagodnijim. Osim jednostavnijeg, bržeg i sigurnijeg plaćanja, VISA je, u saradnji sa partnerima, gostima u Crnoj Gori omogućila i dodatne pogodnosti. 

U okviru letnje kampanje „Montenegro Welcomes Visa“, sredinom juna potpisan je godišnji Ugovor o strateškom partnerstvu između Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i VISA-e, vodeće svetske kompanije za sisteme plaćanja. To partnerstvo omogućiće stranim turistima da bez opterećenja o promeni valuta uživaju u kulturnim, sportskim i ostalim događajima koje je pripremila Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (www.montenegro.travel).

Paralelno sa kampanjom “Montenegro Welcomes Visa”, kompanija VISA sprovodi i promotivnu akciju u sardnji sa jednim od najvećih lanaca supermarketa u Crnoj Gori - VOLI. Turisti iz celog sveta koji u tim marketima na obali budu plaćali VISA karticom u iznosu od 25 EUR i više, odmah će dobiti poklon- peškir, loptu ili torbu za plažu.

Kompanija VISA posluje na tržištima više od 200 zemalja i teritorija sveta, gde turistima svakodnevno obezbeđuje lagodniji i prijatniji odmor bez brige o sigurnosti novca.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je i za ovo leto pripremila za svakog po nešto. Bilo da ste zavisnik od adrenalina, želite da osetite duh starih vremena u primorskim selima, iskusite dobar noćni život ili se samo opustite na nekoj od očaravajućih plaža, Crna Gora je pravi izbor.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana