ProCredit banka: Banka na dohvat ruke

Objavljeno: 29.06.2011


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

ProCredit banka uvela je aplikaciju za mobilno bankarstvo i unapredila aplikaciju za internet bankarstvo uvođenjem novih, jedinstvenih funkcija na domaćem tržištu, uz koje do nedavno alternativni kanali bankarskih usluga praktično postaju potpun bankarski servis u pokretu. 

Do skora, mobilno bankarstvo se odnosilo na mogućnost uvida u stanje na računima i SMS izveštaje o transakcijama, dok nova usluga Mbanking omogućava punu funkcionalnost u obavljanju novčanih transakcija putem mobilnog telefona. I više od toga, osim naloga za prenos i uplatu, Mbanking omogućava i pregled kursne liste, ali i kupovinu i prodaju deviza i detaljan pregled informacija o karticama koje korisnik ima u upotrebi. Dostupna su najrazličitija podešavanja aplikacije prema individualnim potrebama i želji korisnika, poput promena fonta, jezika i PIN-a. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, nezavisna od mobilnog operatera, može se koristiti na većini telefona, a lista se stalno proširuje novim modelima.

Nova usluga internet bankarstva takođe donosi niz unapređenja pa je sada osim uvida u tekuće račune, izvode i vršenje transakcija, klijentima na raspolaganju i niz na našem tržištu jedinstvenih mogućnosti poput podnošenja zahteva za kredit i druge različite usluge i potvrde, reizdavanje kartica, slanje poruka banci, korišćenje dozvoljenog minusa i najavu podizanja gotovine. Aplikacija omogućava i upravljanje štednim računima klijenta, kreiranje trajnih naloga i kupoprodaju deviza, kao i korišćenje kreditnog kalkulatora, uvid u plan otplate kredita i pregled uplata iz prethodnog perioda. Puna mobilnost ogleda se u činjenici da se koristi bez ikakve prethodne pripreme, na svim poznatim internet čitačima i na bilo kom računaru sa pristupom internetu, a makismalna bezbednost omogućena je pomoću autorizacije SMS porukama sa tajnim kodom ili tokenima.

„Uvođenjem i unapređenjem ovih usluga, koje su na nivou najsavremenijih svetskih trendova, želeli smo pre svega da obezbedimo klijentima maksimalan komfor i slobodu u saradnji sa bankom, kako kroz mogućnost izbora vremena i mesta za realizaciju poslova, tako i kroz brze i jednostavne aplikacije koje sve to čine pouzdanim i efikasnim“ – izjavio je Gojko Vučinić, direktor sektora za poslove sa stanovništvom ProCredit banke.

Nove usluge banke dostupne su samostalno, kao i u okviru različitih paketa usluga, a pored podnošenja zahteva u ekspoziturama, to je moguće učiniti i preko sajta banke, u skladu sa karakterom samih usluga. Tokom promotivnog perioda, za prvih petsto klijenata koji apliciraju za uslugu mobilnog bankarstva, ona je besplatna.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana