EUR 118,32 USD 105,24 CHF 104,13

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 14.11.18. :: 118.3392 rsd

ProCredit banka: Banka na dohvat ruke

Objavljeno: 29.06.2011


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

ProCredit banka uvela je aplikaciju za mobilno bankarstvo i unapredila aplikaciju za internet bankarstvo uvođenjem novih, jedinstvenih funkcija na domaćem tržištu, uz koje do nedavno alternativni kanali bankarskih usluga praktično postaju potpun bankarski servis u pokretu. 

Do skora, mobilno bankarstvo se odnosilo na mogućnost uvida u stanje na računima i SMS izveštaje o transakcijama, dok nova usluga Mbanking omogućava punu funkcionalnost u obavljanju novčanih transakcija putem mobilnog telefona. I više od toga, osim naloga za prenos i uplatu, Mbanking omogućava i pregled kursne liste, ali i kupovinu i prodaju deviza i detaljan pregled informacija o karticama koje korisnik ima u upotrebi. Dostupna su najrazličitija podešavanja aplikacije prema individualnim potrebama i želji korisnika, poput promena fonta, jezika i PIN-a. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, nezavisna od mobilnog operatera, može se koristiti na većini telefona, a lista se stalno proširuje novim modelima.

Nova usluga internet bankarstva takođe donosi niz unapređenja pa je sada osim uvida u tekuće račune, izvode i vršenje transakcija, klijentima na raspolaganju i niz na našem tržištu jedinstvenih mogućnosti poput podnošenja zahteva za kredit i druge različite usluge i potvrde, reizdavanje kartica, slanje poruka banci, korišćenje dozvoljenog minusa i najavu podizanja gotovine. Aplikacija omogućava i upravljanje štednim računima klijenta, kreiranje trajnih naloga i kupoprodaju deviza, kao i korišćenje kreditnog kalkulatora, uvid u plan otplate kredita i pregled uplata iz prethodnog perioda. Puna mobilnost ogleda se u činjenici da se koristi bez ikakve prethodne pripreme, na svim poznatim internet čitačima i na bilo kom računaru sa pristupom internetu, a makismalna bezbednost omogućena je pomoću autorizacije SMS porukama sa tajnim kodom ili tokenima.

„Uvođenjem i unapređenjem ovih usluga, koje su na nivou najsavremenijih svetskih trendova, želeli smo pre svega da obezbedimo klijentima maksimalan komfor i slobodu u saradnji sa bankom, kako kroz mogućnost izbora vremena i mesta za realizaciju poslova, tako i kroz brze i jednostavne aplikacije koje sve to čine pouzdanim i efikasnim“ – izjavio je Gojko Vučinić, direktor sektora za poslove sa stanovništvom ProCredit banke.

Nove usluge banke dostupne su samostalno, kao i u okviru različitih paketa usluga, a pored podnošenja zahteva u ekspoziturama, to je moguće učiniti i preko sajta banke, u skladu sa karakterom samih usluga. Tokom promotivnog perioda, za prvih petsto klijenata koji apliciraju za uslugu mobilnog bankarstva, ona je besplatna.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka