Pokloni čekaju na Vas

Objavljeno: 30.11.2007


Novosti iz banaka izvor: Meridian Bank-Novi Sad

Meridian banka Credit Agricole grupa, u periodu od 3. decembra do 31. januara, nudi Visa kreditnu karticu pod posebnim uslovima, kako bi klijentima omogućila da što bezbrižnije i veselije provedu praznike. Ovoga puta svakog novog korisnika osnovne Visa kreditne kartice čeka poseban poklon - 1000 dinara na računu kartice!

S obzirom na to da je vreme prazničnih kupovina već počelo, Meridian banka Credit Agricole grupa izdavaće ovu VISA kreditnu karticu u roku od samo 5 radnih dana. Osim brzine i efikasnosti pri dobijanju ove kartice, dodatna prednost za njene korisnike je i to što će dobiti besplatno životno osiguranje. Mesečna otplata kreditnog duga za klijente koji platu primaju preko Meridian banke Credit Agricole grupe iznosi 5 odsto od visine zaduženja, što uz kamatu od 1,9 odsto i poklon od 1000 dinara, predstavlja jednu od najatraktivnijih ponuda na tržištu. Meridian banka Credit Agricole grupa klijentima pruža mogućnost da koriste kredit do visine svojih pet mesečnih plata.

Svetlana Kekić, direktor Sektora za eksternu komunikaciju Meridian banke Credit Agricole grupe, istakla je da je praznična ponuda Visa kreditne kartice pod ovakvim uslovima dokaz posvećenosti Banke klijentima i rezultat pažljivog osluškivanja njihovih potreba, pa tako i prazničnih. Ponuda je nastala kao želja da u vreme darivanja Banka klijentima učini konkretan poklon i tako doprinese da praznike dočekaju uživajući u potpunosti.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana