Eurobank EFG: Bez troškova obrade svih vrsta kredita tokom leta

Objavljeno: 01.08.2011


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG je svojim klijentima u letnjem periodu pripremila specijalnu promotivnu ponudu – mogućnost podizanja svih vrsta kredita iz ponude Banke bez troškova obrade. Ova pogodnost odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kao i kredite za mala preduzeća i preduzetnike, i važi od 1. avgusta do kraja septembra 2011. godine. 

Građani i preduzetnici koji se odluče da uzmu neki od kredita po veoma povoljnim uslovima biće oslobođeni plaćanja troškova obrade, koji su se do sada kretali do 2,5% od iznosa pozajmice.

- Eurobank EFG osmislila je poseban promotivni paket prilagođen potrebama svojih klijenata, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom letnjih meseci omogućimo povoljnije uslove za uzimanje kredita. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova pomoći svima da ostvare svoje poslovne planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili čak reše svoje stambeno pitanje - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobank EFG.

Svi zainteresovani građani najbolji savet za kredite mogu dobiti u bilo kojoj od preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana