Više od stambenog kredita u ProCredit banci

Objavljeno: 04.08.2011


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

ProCredit banka je pripremila posebnu ponudu stambenih kredita po veoma povoljnim uslovima koji klijentima omogućavaju da reše ovo važno životno pitanje u potpunosti. 

Nova ponuda stambenih kredita klijentima omogućava da uz neki od paket računa iz ponude banke ili dodatni kredit, ostvare posebne kamatne stope za stambene kredite koje se kreću već od 4.05% plus šestomesečni Euribor. Time klijenti uz nižu kamatnu stopu na stambeni kredit istovremeno mogu da obezbede sredstva za izmirenje troškova koji prate kupovinu stana ili povećaju iznos svog učešća u stambenom kreditu. Posebna pogodnost je mogućnost korišćenja veoma povoljnih kredita za uštedu energije iz ponude banke za potrebe uređenja, renoviranja i opremanja stana, čime se, uz povećani kvalitet stanovanja, jednim ulaganjem omogućavaju značajne uštede u troškovima energije u budućnosti.
Pored toga, klijentima je na raspolaganju i mogućnost korišćenja posebnih stambenih kredita za kupovinu novih stanova ili kuća uz potvrdu investitora da je mesečna potrošnja energije manja od 100 kilovat časova po kvadratnom metru.
Analiza i preliminarna odluka o odobrenju kredita mogu da se realizuju u roku od tri dana, a klijenti na raspolaganju imaju mogućnost grejs perioda od godinu dana, kao i mogućnost udruživanja plata, uz rok otplate do 30 godina.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana