Novi refinansirajući kredit Eurobank EFG

Objavljeno: 07.09.2011


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG ponudila je svojim klijentima novi refinansirajući kredit, kojim je omogućeno objedinjavanje postojećih mesečnih obaveza, uz jednu mesečnu ratu nižu i do 30%. Građani mogu uzeti refinansirajući kredit po bilo kojoj vrsti kreditnih obaveza (krediti, kreditne kartice, dozvoljeni minus), u dinarima i evrima. Eurobank EFG, obezbedila je i dodatnu pogodnost za sve koji se opredele za uzimanje ove vrste kredita, koji je u promotivnom periodu do 1. oktobra 2011. godine, dostupan bez troškova obrade. 

Objedinjavanje svih mesečnih dugovanja u samo jednu ratu predstavlja veliku pogodnost za one građane koji žele da svoje mesečne obaveze plaćaju uz samo jednu posetu banci. Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje kredita takođe je veoma jednostavna, te je tako od dokumentacije potrebna samo lična karta.

Korisnici kredita, koji svoje rate plaćaju na vreme, zaslužuju da budu nagrađeni. Upravo iz tog razloga, Eurobank EFG ponudila je mogućnost plaćanja mesečnih rata uz samo jednu posetu Banci i uštedu do 30% svakog meseca pri plaćanju finansijskih obaveza. Ovaj refinansirajući kredit nudi takođe i mogućnost uzimanja dodatne gotovine u skladu sa klijentovim potrebama i mogućnostima - istakao je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora keš kredita i kreditnih kartica Eurobank EFG.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana