ProCredit banka: Minus za plus

Objavljeno: 09.09.2011


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

ProCredit banka je pripremila posebnu ponudu dozvoljenog minusa za mala i srednja preduzeća i preduzetnike sa ciljem da im omogući bolju i bržu kontrolu nad upravljanjem likvidnošću u predstojećem periodu intenzivnije poslovne aktivnosti.

Posebna ponuda obuhvata dozvoljeni minus u visini mesečnih prihoda, sa obračunom kamate samo na iskorišćeni deo prekoračenja, bez troškova obrade zahteva i dodatnih troškova tokom korišćenja. Dodatni plus za korisnike, koji ponudu čini jedinstvenom na tržištu, je mogućnost da se prema jednom izabranom dobavljaču besplatno realizuje neograničen broj naloga.

„Za uspešno poslovanje potrebna je pažljiva analiza signala sa tržišta i promišljene investicije, ali i pažljivo rukovođenje finansijama. U tome, izbor adekvatnih instrumenata finansijske podrške je neophodan za kvalitetno upravljanje likvidnošću, a korišćenje dozvoljenog prekoračenja po računu u tome može doneti velike prednosti jer omogućava pravovremenu reakciju na tržišne prilike, bilo da je reč o avansnim plaćanjima uz ostvarivanje rabata ili povećanju zaliha i proširenju asortimana.“ – izjavio je Vojislav Ignjatov, direktor sektora za poslove sa privredom ProCredit banke.

Uz posebnu ponudu dozvoljenog minusa, ProCredit banka omogućava preduzećima i preduzetnicima i izuzetno povoljne dinarske kredite za obrtne sredstva i likvidnost, sa rokom otplate do 36 meseci, uz izbor fiksne ili promenljive kamatne stope i mogućnošću korišćenja grejs perioda od 12 meseci.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana