Dodatne pogodnosti uz platne kartice Crédit Agricole banke

Objavljeno: 15.09.2011


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Platne kartice, kao instrument bezgotovinskog plaćanja robe i usluga, predstavljaju važan deo poslovne strategije i politike u Crédit Agricole banci. Kako bi svojim klijentima omogućila da komforno kupuju u zemlji i inostranstvu, u ponudi Banke su domaći i internacionalni brendovi.

Debitne kartice koje Banka ima u ponudi se mogu koristiti ne samo za plaćanja u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine na bankomatima već i za kupovinu na internetu i preko omiljenih web shop-ova.
Vlasnici kreditnih kartica Crédit Agricole banke u mogućnosti su da iste koriste uz vrlo povoljnu kamatnu stopu, sa limitom postošnje do 3 mesečne zarade i bez obaveze prenosa zarade polaganjem depozita 100%.Posebna pogodnost za sve korisnike revolving kreditnih kartica CA banke – ukoliko do poslednjeg dana u mesecu klijent izmiri celokupan iznos svog dugovanja, Banka mu neće obračunavati kamatu za korišćenje kartice za taj mesec.

Posedovanje platnih kartica Crédit Agricole banke predstavlja i uštedu raspoloživih sredstava jer je Banka, zaključivanjem ugovora o saradnji sa odabranim trgovcima, turističkim agencijama i Domom zdravlja, svojim klijnetima obezbedila kupovinu uz popust i do 20%.
Izborom platnih kartica Crédit Agricole Srbija svaka poseta omiljenoj N Sport, N Fashion, ComputerLand i NOKS radnji, odlazak na željeno putovanje preko agencija Eurojet i Travelcom, u hotel Aquastar Danube Kladovo i kompletna briga o zdravlju u prostorijama Doma zdravlja Clinicanova, predstavljaće pravo uživanje i uštedu raspoloživog budžeta.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana