VB Leasing ponudio najniže kamate za vozila na hibridni pogon

Objavljeno: 19.09.2011


Novosti iz banaka izvor: VB Leasing

Kompanija VB Leasing uvela je od 1. septembra specijalnu kamatnu stopu od 5,99% za lizing vozila na hibridni pogon. Sa željom da pomogne smanjenju emisije ugljendioksida i tako doprinese zaštiti prirode Srbije, VB Leasing nudi povoljne uslove koji bi trebalo da pospeše korišćenje „zelenih“ automobila i podignu društveno odgovornu svest pravnih lica i pojedinaca.
„Želimo da na putevima Srbije bude što više automobila koji se uklapaju u ekološke standarde i koji čuvaju okolinu. Naš doprinos očuvanju okoline je višestruk, a uvođenje specijalnih uslova prilikom korišćenja ‘zelenih’ automobila putem lizinga, samo je jedna od naših aktivnosti. Verujemo da će ponuđeni uslovi biti podsticaj ekološki osvešćenim kompanijama i vozačima, kao i da će pokrenuti one koji do sada nisu razmišljali o vožnji hibridnih automobila.“ kaže Kristof Lajtner (Christoph Leitner), direktor VB Leasing d.o.o.
Kamatna stopa od 5,99% najniža je stopa u ponudi kompanije VB Leasing, što govori o želji kompanije da ozbiljno i odgovorno pristupi problemu rešavanja zagađenja.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana