Jesenje sniženje u Piraeus banci

Objavljeno: 21.09.2011


Novosti iz banaka izvor: Pireus banka

Piraeus banka pokrenula je novu, jesenju akciju za građane kojima je potreban stambeni kredit. Akcija traje od 19. septembra do 4. novembra i važi za korisnike Go smart paketa, kojima su sada na raspolaganju još niže kamate i brojne dodatne pogodnosti!
Kamatu za stambeni krediti u Piraeus banci čini iznos tromesečnog Euribora i 4% fiksne marže, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 5,75%.
Dodatne pogodnosti koje idu uz stambeni kredit Piraeus banke su besplatna procena nepokretnosti, mogućnost odlaganja do tri rate tokom perioda otplate, kao i mogućnost dobijanja dodatnog gotovinskog kredita za pokriće pratećih troškova stambenog kredita.
Stambeni krediti Piraeus banke za kupovinu, izgradnju i refinansiranje odobravaju se sa rokom otplate do 25 godina, dok krediti za adaptaciju imaju rok otplate do 15 godina. Starosna granica za završetak otplate je 67 godina.
Minimalni iznos kredita za adaptaciju je 5.000 EUR, za rekonstrukciju 10.000 EUR, dok je za kupovinu, izgradnju i refinansiranje 15.000 EUR. Maksimalni iznos kredita je ograničen jedino kreditnom sposobnošću klijenta.
Kreditna sposobnost je 45% ( 60%) mesečnih neto redovnih primanja korisnika kredita po odbitku svih zaduženja, uz poštovanje odluke NBS vezano za minimalnu potrošačku korpu
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana