Čačanska banka u Bulevaru Zorana Đinđića 144V

Objavljeno: 27.09.2011


Novosti iz banaka izvor: Čačanska banka

Od ponedeljka 26. septembra 2011. godine, poslovni prostor Čačanske banke na Novom Beogradu nalazi se na novoj adresi, u Ulici Bulevar Zorana Đinđića 144v. Nove poslovne prostorije Banke smeštene su u okviru poslovne zgrade, koja se nalazi preko puta Carine.
 

Poslovni ambijent je moderan, opremljen po najvišim standardima Banke, a sve u cilju boljih uslova rada zaposlenih, ostvarenja boljih poslovnih rezultata, kao i većeg zadovoljstva klijenata.
 

Kao regionalna banka, Čačanska banka prisutna je u 23 grada i svoje poslovanje najvećim delom obavlja na području Zapadne i Centralne Srbije i području grada Beograda, kroz poslovnu mrežu od preko 30 filijala, ekspozitura i šaltera. Koncentrisana je na saradnju sa malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima, ali ne zanemaruje ni poslovanje sa stanovništvom i velikim kompanijama. Čačanska banka je banka univerzalnog tipa i nudi širok spektar usluga klijentima, od depozitno-kreditnih, preko garancijskih usluga u zemlji i inostranstvu, usluga platnog prometa, elektronskog bankarstva i platnih kartica. Sve filijale i ekspoziture Banke su osposobljene za prodaju svih proizvoda i usluga klijentima privrede i klijentima stanovništva.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana