Zelena jesen u VB lizingu

Objavljeno: 11.10.2011


Novosti iz banaka izvor: VB Leasing

Najnovija Toyota Yaris za samo 125 evra mesečno i specijalna kamata za hibridne automobile – okosnica VB Leasing ponude na Sajmu automobila u Novom Sadu

Beograd 6. oktobar 2011. – Najnovija verzija automobila Toyota Yaris, koji će biti moguće voziti za samo 125 evra mesečno, kao i specijalna kamatna stopa od 5,99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, čine okosnicu ovogodišnje sajamske ponude kompanije VB Leasing na predstojećem sajmu automobila u Novom Sadu.

Sajamska ponuda se odnosi na nove verzije poznatog Tojotinog modela Yaris, Luna 1.0 3D i Sol 1.33 5D, i sačinjena je u saradnji sa partnerskom kompanijom GO.TA.Car iz Novog Sada. Reč je o finansijskom lizingu uz ostatak vrednosti koji podrazumeva minimalno učešće od 10% za pravna, odnosno 20% za fizička lica, nominalnu kamatnu stopu od 6,50% i efektivnu od 8,49% godišnje. Ostatak vrednosti omogućava onima koji se odluče za ovu ponudu da, uz već povoljne uslove finansiranja, imaju nižu ratu tokom trajanja lizing ugovora, a nakon isteka odluče da li će vozilo da otkupe ili vrate. Ugovor se sklapa na 60 meseci uz minimalne troškove obrade od 1,5%.
Kada su hibridni automobili u pitanju, VB Leasing će na ovogodišnjem novosadskom sajmu automobila promovisati od nedavno uvedenu specijalnu kamatu od 5,99% za finansiranje „zelenih automobila“. To govori o strateškom pristupu kompanije da pomogne rešavanju zagađenja u Srbiji.

„Ono što nas dodatno izdvaja od konkurencije je proces brzog odobrenja u roku od 24 časa, to što oba ključa ostaju kod klijenta i što su sva plaćanja prema kursu NBS-a. Vojvođani prepoznaju kvalitet naše ponude i zato smo lizing kuća sa najviše klijenata u Vojvodini!“, izjavio je Bojan Erak, regionalni menadžer prodaje kompanije VB Leasing doo za Vojvodinu.
I to nije sve! VB Leasing pripremio je još iznenađenja i povoljne kamate klijentima koji se odluče za sklapanje ugovora tokom trajanja sajma.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana