Raiffeisen bank dobila nagradu časopisa The Banker

Objavljeno: 03.12.2007


Novosti iz banaka izvor: Raiffeisen bank-Beograd

Raiffeisen banka je dobila prestižnu nagradu jednog od najuglednijih svetskih finansijskih časopisa „The Banker“ za „Banku godine 2007“ u Srbiji, na ceremoniji održanoj u Londonu. Uspeh je utoliko veći, jer je ostvaren treći put za redom, čime je potvrđena prepoznatljivost liderske pozicije banke na srpskom tržištu.

Oliver Roegl, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke je povodom ove nagrade istakao: “Veoma ugledno priznanje koje smo dobili je još jedna potvrda našeg opredeljenja da interes klijenata postavimo u središte svog poslovanja i sa njima razvijamo dugoročno partnerstvo. Strategija razvoja u skladu sa potrebama klijenata i mogućnostima tržišta, razvoj kvalitetnih i inovativnih bankarskih proizvoda, uz iskustvo i visoki kvalitet Raiffeisen bankarske mreže, dobili su priznanje ovom nagradom. Posvećenost svih zaposlenih je bila presudna za naš uspeh.”

Pored Srbije, Raiffeisen Zentralbank Österreich AG dobila je nagradu za najbolju banku u Austriji drugu godinu za redom. Takođe, nagradu za “Banku godine” dobile su i Raiffeisen banke u Slovačkoj, Bosni i Hercegovini i Ukrajini, čime je potvrđena snaga i visoki ugled čitave Raiffeisen bankarske grupacije.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana