Intesa MAGNIFICA - personalizovana usluga najvišeg standarda

Objavljeno: 24.10.2011


Novosti iz banaka izvor: Banca Intesa


Banca Intesa dodatno unapredila ponudu uvođenjem najprestižnijeg servisnog modela do sada

Beograd (21. oktobar) - U želji da kontinuiranim uvođenjem inovativnih proizvoda i usluga i podizanjem standarda dodatno potvrdi svoju lidersku poziciju na tržištu, ali i nagradi i opravda ukazano poverenje klijenata, Banca Intesa je kreirala jedinstveni koncept rada sa klijentima od posebnog značaja pod nazivom Intesa MAGNIFICA. Zahvaljujući personalizovanom pristupu, korisnici ovog, do sada najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga Banca Intesa, dobijaju ličnu uslugu u svim ekspoziturama banke širom zemlje, uvek dostupnu pomoć u obavljanju svih finansijskih poslova i transakcija sa bankom, set posebno osmišljenih bankarskih proizvoda, atraktivne komercijalne uslove i maksimalnu uštedu vremena, a u 20 odabranih ekspozitura će ih dočekati i lični savetnici u diskretnim, izdvojenim prostorijama.
Korisnici Intesa MAGNIFICA servisnog modela imaće na raspolaganju Intesa MAGNIFICA tekući račun, American Express Gold kreditnu karticu uz 50 odsto popusta na godišnju članarinu i specijalnu Intesa MAGNIFICA kreditnu liniju. Intesa MAGNIFICA tekući račun donosi sveobuhvatni paket bankarskih proizvoda i usluga, uključujući Visa Electron debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, DDOR osiguranje novčanika, kao i mogućnost razmene valuta po do sada najpovoljnijem kursu u banci i korišćenja Intesa Mobi i Intesa On-line servisa po specijalnim uslovima.
Pored bankarskih, lični savetnik pružiće korisnicima Intesa MAGNIFICA paketa i svu neophodnu pomoć u poslovima osiguranja, lizinga i brokersko-dilerskih poslova. Takođe, savetodavna i ekspertska podška

biće ponuđena i onim klijentima koji žele da svoja sredstva ulože u kupovinu investicionih jedinica Eurizon Balanced Fond-a, kojim upravlja Eurizon Capital, članica grupe Intesa Sanpaolo i jedno od najvećih društava za upravljanje investicionim fondovima u Evropi.
„Sveobuhvatni paket finansijskih proizvoda i usluga Intesa MAGNIFICA nastao je kao rezultat posvećenosti Banca Intesa stalnom unapređenju ponude, podizanju standarda i osluškivanju potreba klijenata,“ izjavio je Rikardo Parasporo (Riccardo Parasporo), član Izvršnog odbora Banca Intesa i direktor Divizije za upravljanje poslovima sa fizičkim licima i malim biznisom. „Ovaj savremeni, personalizovani koncept proizvoda i usluga najvišeg standarda ima za cilj da u potpunosti odgovori na zahteve klijenata koji imaju najveće finansijske mogućnosti, ali i najkompleksnije potrebe,“ dodao je Parasporo.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana