Saradnja GRAWE osiguranja sa Opportunity bankom a.d. iz Novog Sada

Objavljeno: 25.10.2011


Novosti iz banaka izvor: Grawe

Zajedničkom saradnjom GRAWE osiguranja i Opportunity banke iz Novog Sada, omogućeno je osiguranje za svakog korisnika kredita Opportunity banke a.d. Novi Sad. Klijenti koji se odluče za gotovinski ili potrošački kredit Opportunity banke, bez obzira da li se radi o kreditima u evrima ili dinarima, pored veoma povoljnih kamatnih stopa, na poklon dobijaju osiguranje osiguravajućeg društva GRAWE koje će im pružiti dodatnu sigurnost.

Kao ugovarač osiguranja, banka uplaćuje premiju za kolektivno osiguranje za svoje osiguranike (korisnike kredita) svakog meseca, kod osiguravajućeg društva GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd. “Osiguranje za klijenta predstavlja dodatnu sigurnost, jer ukoliko dođe do osiguranog slučaja, dug po kreditu neće opterećivati porodicu klijenta. Iz ugla banke osiguranje ima funkciju instrumenta obezbeđenja kredita prilikom njegovog odobravanja, a samim tim banka ima i veću sigurnost da će dug po kreditu biti otplaćen,” objasnio je je predsednik Upravnog odbora GRAWE osiguranja a.d.o, mr Christoph Czettl.

„Opportunity banka je, u cilju unapređenja ponude, uspostavila saradnju sa GRAWE osiguranjem, a osnov za saradnju je sa jedne strane što kvalitetnija ponuda banke klijentima koji su zainteresovani za podizanje gotovinskih i potrošačkih kredita, a sa druge strane banka je u ovoj saradnji prepoznala put ka poboljšanju kvaliteta svog kreditnog portfolija“, rekao je gospodin Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke a.d. Novi Sad.

Opportunity banka, koja na bankarskom tržištu Srbije posluje od 2002. godine prvo kao štedionica a kasnije i kao komercijalna banka, svim svojim klijentima koji se odluče za gotovinski ili potrosački kredit poklanja osiguranje za ceo period trajanja otplate kredita, koje će im pružiti dodatnu sigurnost. „Naime, ukoliko dođe do osiguranog slučaja, GRAWE će preostali dug po kreditu izmiriti prema banci, a ukoliko je iznos polise osiguranja veci od ostatka duga po kreditu, ovaj iznos GRAWE osiguranje isplaćuje porodici.”, dodao je gospodin Vukotić.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana