MoneyGram-u se pridružile četiri nove banke

Objavljeno: 07.12.2011


Novosti iz banaka izvor: MoneyGram

Slanje i prijem novca od prijatelja, porodice i poslovnih saradnika postali su znatno pogodniji, budući da je kompanija MoneyGram International (NYSE:MGI) najavila da je svojoj mreži agenata u Srbiji pridružila četiri nove banke - Eurobank EFG, AIK banku, Privrednu banku i Piraeus Banku. Sa ovim pridruženim bankama, koje obuhvataju preko 260 filijala, kompanija MoneyGram sada posluje na približno 600 lokacija širom Srbije.

- Kao jedna od najbrže rastućih kompanija za transfer novca, MoneyGram je fokusiran na širenje svoje mreže kako bi zadovoljio potrebe naših korisnika, kako širom sveta, tako i ovde u Srbiji. Srbija je važno tržište za našu kompaniju, a pridruženje novih agenata deo je tekućih napora za poboljšanje kvaliteta i dostupnosti brzih, sigurnih i jednostavnih usluga transfera novca koje MoneyGram pruža - rekao je Masimo Kanovi, potpredsednik kompanije MoneyGram International.

Kompanija MoneyGram se ponosi visokim nivoom transparentnosti po pitanju troškova, brzine obrade, jednostavnosti, i mogućnosti slanja i prijema novca širom sveta za samo deset minuta.

Kompanija MoneyGram, osnovana je u SAD 1940. godine, a u Srbiji je prisutna od 2008. godine, preko kompanije Yassaline, koja je Super Agent u Agrobanci i preko direktnih agenata, kao što su Volksbank i Alpha bank. Zajedno sa novim agentima u Srbiji, Eurobank EFG, AIK bankom, Privrednom bankom i Piraeus bankom, kompanija je prisutna u svetu u preko 192 zemlje, na ukupno 256.000 lokacija.

O kompaniji MoneyGram
MoneyGram International, Inc. (NYSE:MGI) je vodeća svetska kompanija za usluge plaćanja. Kompanija pruža korisnicima efikasan i siguran način za slanje i prijem novca na svetskom nivou, za vršenje hitnih plaćanja računa i za kupovinu novčanih uputnica. Proizvodi i usluge kompanije MoneyGram su dostupne kroz više od 256.000 atraktivnih agentskih lokacija u 192 zemlje i teritorije. Određeni proizvodi i usluge su dostupni i putem interneta. Za dodatne informacije, posetite press room na internet sajtu kompanije http://www.moneygram.com/MGICorp/MediaRelations/index.htm ili www.moneygram.com ili Facebook profilu.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana