UniCredit Banka otvorila dve nove ekspoziture u Beogradu

Objavljeno: 27.12.2011


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Uprkos veoma teškim uslovima u okruženju, i tokom 2011. godine UniCredit Banka je nastavila  da unapređuje svoje poslovanje na srpskom tržištu, nastojeći da, kroz kontinuirano usklađivanje svoje ponude i širenja mreže, izađe u susret potrebama svojih klijenata.

Otvorivši dve ekspoziture u Beogradu, Banka je uspešno završila ovogodišnji proces otvaranja novih ekspozitura, omogućivši na
 taj način svojim klijentima da na 74 lokacije izvrše sve neophodne bankarske poslove. Novootvorene ekspoziture se nalaze u Sarajevskoj ulici broj 36 i Ustaničkoj ulici broj 262.

U njima će klijenti moći da podnesu zahteve za sve bankarske proizvode i usluge kreirane u skladu sa njihovim potrebama, kao što su: paket računi, stambeni krediti, dinarski gotovinski krediti, MasterCard i Identika kreditne kartice. Pored toga, Banka u svojoj ponudi nudi mnogobrojne usluge za različite profile klijenata, od kojih se izdvajaju najsavremenije usluge elektronskog plaćanja, m-banking i On-line banka, kao i izuzetno efikasan servis za sprečavanja zloupotreba platnih kartica -SMS Card Alarm.

UniCredit Bank Srbija a.d. je članica UniCredita, jedne od vodećih finansijskih grupacija u Evropi i  najveće međunarodne bankarske mreže u regionu Centralne i Istočne Evrope (CIE), koja posluje u 22 zemlje i sa preko 160.000 zaposlenih i više od 9.500 ekspozitura uspešno uslužuje milione klijenata.U regionu Centralne i Istočne Evrope UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od preko 3.900 ekspozitura. UniCredit Grupa posluje u Azerbejdžanu,  Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Kirgistanu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana