Hipo banka: Nivo depozita uvećan 30%

Objavljeno: 10.01.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Ukupan nivo štednje u Hypo Alpe Adria banci je veći za oko 30 odsto u 2011. u odnosu na prethodnu godinu, čime je još jednom potvrđeno veliko poverenje klijenata.

Najveći broj njih je svoj novac oročio tokom novembra, meseca štednje, kada je prikupljeno 42 odsto od ukupnih depozita u prošloj godini, navodi se u saopštenju banke.

Značajan rast nivoa štednje rezultat je kontinuiranog obezbeđivanja povoljnih uslova za sve postojeće i nove štediše Hypo Alpe Adria banke.

- Proizvod koji je posebno atraktivan predstavlja štednja sa isplatom kamate unapred, kod koje klijenti imaju mogućnost da kamatu koriste kao novi oročeni ulog, ali i da njome, po želji, raspolažu. Klijentima je i na raspolaganju i MasterCard kartica, koja im omogućava da koriste sredstva sa deviznog računa –
istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora poslovanja sa stanovništvom i privatnog bankarstva i dodao da će Hypo Alpe Adria banka i tokom 2012. godine nastaviti da klijentima obezbeđuje uslove za štednju koji odgovaraju njihovim potrebama i zahvaljujući kojima se opredeljuju da svoj novac „čuvaju“ u banci.

Kako bi dodatno odgovorila potrebama svojih klijenata, Hypo Alpe Adria banka je samo u decembru 2011. otvorila dve nove filijale u Beogradu i jednu u Lazarevcu, a tokom 2012. će nastaviti da širi svoju poslovnu mrežu.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana