NLB Grupa predstavila novu poslovnu zgradu

Objavljeno: 12.12.2007


Novosti iz banaka izvor: NLB Grupa

NLB Grupa, najveća slovenačka međunarodna finansijska organizacija, predstavila je novu poslovnu zgradu u Bulevaru Mihaila Pupina u Novom Beogradu. Nova zgrada, koja se prostire na više od 10.000 kvadratnih metara, je centar NLB Grupe na srpskom tržištu i u njoj su smeštena sva preduzeća koja su članice ove grupacije (NLB LHB banka, NLB Continental banka, NLB Leasing Beograd, NLB Nova penzija, NLB Interfinanz i Prvi faktor).
„NLB Grupa je dugoročni partner od poverenja svim svojim klijentima na 18 tržišta, na kojima poslujemo. Ova poslovna zgrada, sedište NLB Grupe u Srbiji, još jedan je dokaz naše namere da na srpskom tržištu nastupamo na duge staze i da smo. Naš cilj je da na ovom tržištu klijentima ponudimo prvoklasan i celokupan paket finansijskih usluga”, rekao je Marjan Kramar, predsednik uprave NLB na konferenciji za novinare.
Susret s novinarima je bio povod da se najavi i predstojeća konsolidacija dve banke unutar NLB Grupe - NLB Continental i NLB LHB banke u jedinstvenu celinu koja će, prema dosadašnjim planovima, nositi naziv NLB Srbija.
Konferenciji za novinare prisustvovali su i Zoran Đurović, predsednik Izvršnog odbora NLB Continental banke Novi Sad i Srđan Brajović, predsednik Izvršnog odbora NLB LHB banke Beograd koji su predstavili rezultate poslovanja iz 2007. kao i planove za narednu godinu.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana