Zvanični kurs Evra za dan 18.10.21. :: 117.5618 rsd

Banca Intesa dobila nagradu Planeta Biznis

Objavljeno: 21.02.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Banca Intesa dobila je priznanje Biznis Planeta, koje tradicionalno dodeljuju časopisi Ekonometar i Magazin Biznis, kao banka koja je tokom 2011. godine uložila najviše sredstava u programe korporativne društvene odgovornosti.

U obrazloženju redakcije stoji da je  prema izveštajima koje su dobili od banaka koje posluju na srpskom tržištu, po ukupnoj vrednosti svih donacija i aktivnosti na polju društvene odgovornosti, na prvom mestu Banca Intesa. Tokom 2011. godine Banka je donirala 111.6 miliona dinara za brojne projekte podrške neprofitnim i humanitarnim organizacijama, obrazovnim, socijalnim i zdravstvenim ustavnovama, kao i kulturnim i sportskim manifestacijama.

Takođe, u 2011. godini Banca Intesa je pokrenula projekat obnove kulturno istorijskog nasleđa Srbije pod nazivom Mesto koje volim kojim je predviđeno da 30 miliona dinara iz sredstava banke bude utrošeno na obnovu Obeležja Narodne biblioteke na Kosančićevom vencu u Beogradu, Beogradske kapije na Petrovaradinu i Bedema u Novom Pazaru.

Priznanje Planeta Biznis u ime Draginje Đurić, predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, primio je Marko Kapelini (Marco Capellini), zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana