Čačanska banka-kredit za registraciju vozila

Objavljeno: 27.02.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Čačanska banka je u saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem razvila novi kreditni proizvod – kredite za registraciju vozila.

Klijenti će biti u prilici da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu - proračun troškova registracije, povoljne uslove kreditiranja, izradu polise osiguranja od autoodgovornosti i popunjavanje i realizaciju svih potrebnih uplatnica. Kako je registracija vozila neminovna za sve vozače a izvesno predstavlja udar na kućni budžet u datom mesecu, ove komapnije su se odlučile da svojim klijentima ponude zajedničko rešenje.

- Izuzetnu  saradnju  sa  kompanijom  Wiener  Stadtishe  osiguranje  smo  želeli  da učinimo još približnijom i efektivnijom za naše klijente. Stoga smo razvili novi model kreditiranja i pružanja kompletne finansijske usluge. Nudimo rešenje problema troškova registracije znatno ranije jer klijenti mogu podneti zahtev za kredit u bilo kom trenutku bez obzira na datum isteka registracije. Ukoliko je klijent kreditno sposoban, sredstva će biti odobrena, a neposredno pred istek registracije vrši se realizacija uplatnica. Omogućili smo da korisnik kredita može biti i lice koje nije vlasnik vozila, jer se lako može desiti da je vozilo vlasništvo jednog supružnika koji nije kreditno sposoban, ali drugi to jeste. Uz sve to naši partneri su obezbedili prigodne poklone za sve korisnike kredita. - ističu ovim povodom iz Službe za upravljanje ponudom stanovništvu Čačanske banke.

Saradnja između banaka i osiguravajućih kuća je postala sve prisutnija na srpskom tržištu.  Zajedničke  aktivnosti  vrlo  često  za  rezultat  imaju  kvalitetniju  ponudu  za klijente, što je upravo slučaj i sa novim proizvodom Čačanske banke i Wiener Stadtishe osiguranja.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana