Piraeus Leasing ostaje u sponzorskom pulu FK Crvena zvezda

Objavljeno: 08.03.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Piraeus Leasing je danas, kao zvaničan prijatelj i sponzor kluba, produžio sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda. Novi ugovor je odmah stupio na snagu i potpisan je na period od kraja sezone 2011/2012.

Na konferenciji za medije na stadionu FK Crvena Zvezda, prisutnim medijima obratili su se ispred Piraeus Leasinga: Konstantinos Tsiolis, generalni direktor i Nikola Vujović, pomoćnik direktora, a ispred Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Goran Broćić, direktor marketinga.
Obe ugovorne strane su iskazale obostrano zadovoljstvo zbog produžene saradnje, kao i nadu da dobri rezultati neće izostati ni u tekućoj sezoni.

- Strateško opredeljenje naše kompanije jeste ulaganje u mlade ljude i promociju sporta. Posebno zadovoljstvo predstavlja upravo dogovor sa velikim klubom kakav je Crvena zvezda. Naša saradnja do sada je bila veoma uspešna tako da je nastavak usledio iz uverenja da zajednički rezultati mogu biti još bolji. Sa našim inovativnim proizvodima udruženim sa jakom tradicijom kluba potpuno smo sigurni da je ovaj sporazum odličan za oba brenda – izjavio je Konstantinos Tsiolis.

Sporazum između Piraeus Leasinga i Crvene zvezde predviđa sponzorski paket koji uključuje reklamu Piraeus Leasinga na fudbalskom stadionu i druge vidove marketinške saradnje, kao i posebne uslove finansiranja za sve članove kluba.

Nikola Vujović je predstavio posebnu ponudu Piraeus Leasinga koja je namenjena fizičkim i pravnim licima sa članskom kartom FK Crvena zvezda.

- Reč je o akciji koja traje do kraja juna 2012. i koja podrazumeva preferencijalne uslove finansijskog lizinga za nabavku novih automobila, opreme i mašina. Kamata je niža za 2% i sada iznosi  3m Euribor+4,5% za fizička lica, odnosno 3m Euribor+5,5% za pravna lica i preduzetnike. Tokom ove akcije, klijenti su u mogućnosti i da finasijski podrže svoj omiljeni klub jer će Piraeus Leasing deo marže za obradu zahteva uplaćivatina račun FK Crvena zvezda – istakao je Vujović.

Goran Broćić, direktor marketinga FK Crvena zvezda je zaključujući konferenciju za medije, najavio nove programe i usluge kao rezultat saradnje sa Piraeus leasingom.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana