Grejanje za 1 evro dnevno-Kampanja Čačanske banke i Viessmann

Objavljeno: 14.03.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

U želji da odgovorimo na sve veće potrebe za smanjenjem potrošnje energije u domaćinstvima, uspostavili smo saradnju sa renomiranom nemačkom kompanijom Viessman na polju finansiranja implementacije energetski efikasnih sistema za grejanje. Fizičkim licima su na raspolaganju izuzetno povoljni kreditni uslovi za kupovinu Viessmann toplotnih pumpi i solarnih panela.

Saradnja je oblikovana kroz kampanju «Grejanje za 1 evro dnevno» gde su klijentima predočene  sve  mogućnosti  za  uštede  u  energiji  i  troškovima  koji  nastaju  kao  rezultat ugradnje toplotne pumpe poslednje generacije. Koncept, na kojem je bazirana kampanja, će domaćinstvima  biti  približen  kroz  informativni  flajer,  internet  stranicu  kampanje  kao  i aktivnosti na društvenim mrežama.

Kampanja «Grejanje za 1 evro dnevno» je prva kampanja ove vrste gde će klijenti na jednom mestu moći da vide na koji način se troškovi kredita mogu isplatiti znatno ranije od konačnog roka otplate. Praćenjem smanjenja mesečnih troškova energije nakon ugradnje toplotne pumpe i visine mesečnih anuiteta po kreditu, ukazaćemo na uticaj koji relizacija kredita za uštedu energije ima na kućni budžet domaćinstva.

Kao jedna od najaktivnijih banaka na polju promocije energetskie efikasnosti i očuvanja životne  sredine  ističemo  da  ćemo  i  u  narednom  periodu  nastojati  da  svojim  klijentima pružimo najbolje bankarske usluge i proizvode na polju uštede energije.

Verujemo  da  će  naši  klijenti  prepoznati  da  uštedom  energije  praktično  investiraju  u budućnost svoje porodice.

Više informacija o novim kreditima možete pronaći na strani  krediti za kupovinu Viessmann proizvoda, kao i na zvaničnom sajtu kampanje  www.grejanjeza1evrodnevno.com.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana