OTP banka: Refinansirajte kredit uz grejs period

Objavljeno: 27.03.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

OTP banka svojim klijentima nudi atraktivan dinarski kredit za refinansiranje uz mogućnost korišćenja grejs perioda od šest meseci. Ovim dinarskim kreditom mogu se refinansirati svi tipovi keš kredita, kao i kreditne kartice, lizing, dozvoljeni minus, uz mogućnost dobijanja većeg iznosa kredita od iznosa duga koji se refinansira.

Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje kredita je veoma jednostavna, uz minimalan broj dokumenata koje klijent treba da obezbedi. Kredit se odobrava klijentima u radnom odnosu, sa tekućim računom u OTP banci na koji primaju ili će nakon odobrenja kredita primati redovnu mesečnu zaradu. Uslov za dobijanje ove vrste kredita je da je prosečna zarada za poslednja tri meseca minimum 30.000 RSD.

Građani mogu da podnesu zahtev za kredit u iznosu od od 50.000 do 800.000 dinara uz promenljivu nominalnu kamatnu stopu na godišnjem nivou: 6M BELIBOR + 5,99%. Period otplate kredita je od 13 do 84 meseca, odnosno do 96 meseci, u zavisnosti od idividualne procene kreditne sposobnosti klijenta. Posebna pogodnost predstavlja grejs period od 6 meseci u toku kog se plaća samo kamata, što će ratu  u ovom periodu učiniti znatno nižom.

Ukupan iznos kredita koji će klijent vratiti po konačnoj otplati kredita (uključujući i sve naknade poznate u momentu odobravanja kredita): 867.681 RSD

Naknade vezane za iznos kredita iz reprezentativnog primera:

- Naknada za puštanje kredita u tečaj: 4.950 RSD (može se platiti iz odobrenog kredita)
- Naknada za održavanje kreditnog računa (šestomesečna): 1.250 RSD
- Menica: bez naknade
- Izveštaj Kreditnog biroa: bez naknade
- Naknada za vođenje osnovnog paketa tekućeg računa: 155 RSD mesečno
- Naknada za izmenu ugovorenih uslova kredita: jednokratno 10 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za EUR na dan plaćanja.

-Naknada za prevremenu otplatu: 0%

-Obezbeđenje kredita: blanko sopstvena menica
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana