Folksbanka proširila ponudu za preduzetnike i mala preduzeća kreditima za refinansiranje

Objavljeno: 28.03.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Folksbanka je kao lider na bankarskom tržištu ponudu dinarskih kredita za preduzetnike i mala preduzeća, prateći potrebe klijenata, osvežila novim proizvodom – kreditom za refinansiranje namenjenim refinansiranju obaveza iz drugih banaka (kredita svih namena, business kartica i dozvoljenog minusa, kao i lizing obaveza).

Mirjana Đorđević, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke objašnjava:

- Dosadašnja praksa je pokazala da klijenti lakše i ekonomičnije upravljaju svojim sredstvima ukoliko su sva dugovanja svedena na jedan kredit, te je upravo iz tog razloga naša banka omogućila klijentima da sva dugovanja iz drugih banaka refinansiraju ovim kreditom.

Kamatna stopa za kredit za refinansiranje je fiksna u prvih 60 meseci i iznosi 16% (eks već od 18,18%), a nakon isteka tog perioda se menja kvartalno, u skladu sa kretanjem tromesečnog BELIBOR-a. Maksimalan iznos do kojeg se klijent može zadužiti je EUR 100.000, a maksimalni rok je 10 godina, u zavisnosti od kreditne sposobnosti i sredstava obezbeđenja. Primera radi na iznos od 2.500.000 rsd i uz rok otplate od 120 meseci, mesečna rata bi iznosila 41,900 dinara.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana