NBG postaje Vojvođanska banka

Objavljeno: 08.01.2008


Novosti iz banaka izvor: Nacionalna banka Grčke-Beograd

Početkom februara 2008. godine ekspoziture National Bank of Greece a.d. Beograd biće Vam na raspolaganju pod imenom Vojvođanska banka a.d. Novi Sad. Tačan datum biće objavljen u dnevnim novinama Blic, Politika, Večernje Novosti i Pregled, 25. i 28. januara 2008. godine. Obaveštenje će, takođe, biti istaknuto i u svim filijalama NBG Beograd a.d., kao i na website-u banke.

Sjedinjenjem poslovnih mreža ove dve banke menjaju se računi klijenata kao i žiro račun banke. Ove izmene neće biti naplaćivane, a novi računi biće u upotrebi od objavljenog datuma.

Ukoliko ste zaposleni i primate zaradu preko National Bank of Greece a.d. Beograd ili imate administrativnu zabranu za kredit uzet u ovoj banci, neophodno je da o ovoj promeni informišete Vašeg poslodavca, kako biste ostvarili nesmetani priliv sredstava na Vaš račun.

Visa platnu karticu i Visa kreditnu karticu ove banke možete nastaviti nesmetano da koristite do isteka roka važnosti.

National Bank of Greece poziva da nakon tačno objavljenog datuma posetite filijalu/ekspozituru u kojoj ste otvorili račun i preuzmete nove identifikacione kartice i instrukcije za prilive novca iz inostranstva.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana