Piraeus bank: Šest meseci bez kamate

Objavljeno: 18.04.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Piraeus banka je pokrenula novu akciju 0% kamate kojom omogućava beskamatno refinansiranje duga po karticama drugih banaka, u trajanju od šest meseci od trenutka prenosa sredstava. Ovu pogodnost imaju svi građani koji do kraja godine podnesu zahtev za refinansiranje duga po kreditnim karticama drugih banaka.

Jedinstvena ponuda koja klijentima nudi odmor od kamate i minimalnu mesečnu otplatu zaduženja, po isteku šestomesečnog perioda omogućava i kamatu od 18,5% do kraja otplate refinansiranog duga. Na transakcije načinjene kupovinom ili podizanjem gotovine primenjuje se regularna kamatna stopa.

Dodatna pogodnost za sve klijente jeste usluga Deo po deo koja omogućava da se  transakcije načinjene kupovinom u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, podele na jednake mesečne rate. Novina je da korisnik usluge sam bira broj rata, minimalno dve, a maksimalno 12, i to nezavisno od iznosa načinjene transakcije.

Osim atraktivnih uslova, kartice Piraeus banke obezbeđuju i mnoštvo dodatnih usluga, popuste u radnjama sa kojima Banka ima dogovor o saradnji, kao i učešće u nagradnim igrama.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana