Volksbank: Ukrcaj se, čeka te mesto u našem timu

Objavljeno: 19.04.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja „Career days 2012“ Volksbank Srbija je kao i prethodnih godina prisutna sa svojom ponudom za posao koja se odnosi na dojučerašnje studente.

Zorica Todorović, direktor ljudskih resursa Volksbank objašnjava:

-Volksbank u Srbiji posluje u od 2003. godine i kao društveno odgovorna kompanija sve svoje sadašnje i buduće zaposlene vidi kao najvredniji resurs kompanije. Moderno poslujemo uz stalnu brigu o svakom zaposlenom i kreiramo stimulativno okruženje koje karakteriše timski rad, odgovornost i uzajamno poverenje jer je ono osnova svakog poslovanja.

I ovom prilikom smo za diplomce ekonomskog i pravnog smera obezbedili 60 dana besplatne obuke za rad u bankarskoj oblasti i to u sektorima za rad sa stanovništvom, privredom i sektoru za upravljanje rizicima. Kandidatima će nakon obuke biti ponuđen posao u onoj oblasti u kojoj su se najbolje snašli. Volksbank razvija potencijale zaposlenih i daje podsticaj razvoju odgovornosti, samoinicijative i samostalnom donošenju odluka. Posvećeni smo principu „davanja primera“ i vođeni idejom da se uvek ponašamo i radimo na onaj način na koji to očekujemo i od drugih.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana