Otvorena filijala Opportunity banke u Čačku

Objavljeno: 20.04.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Opportunity banka u Srbiji, deo je velike porodice Opportunity International, koja posluje u 24 zemlje sveta sa preko 5 miliona klijenata.

Opportunity International predstavlja jednu od vodećih globalnih mikrofinansijskih organizacija. 

 - Misija naše banke je pružanje podrške osnivanju malih i srednjih preduzeća, samozapošljavanju kao modelu prevazilaženja krize, doprinos smanjenju nezaposlenosti i jačanju privrede uopšte. Posebno smo fokusirani na razvoj malih poljoprivrednih gazdinstava, gde su poljoprivrendni prihodi samo deo prihoda domaćinstva, a ipak doprinose poboljšanju standarda porodice - istakao je Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke na svečanom otvaranju u Čačku.

Od 2008. godine, od kada je otvorena prva poslovnica Opportunity banke u Čačku, pa do danas, ovaj region beleži kontinuiran i značajan rast u poslovanju, što je dovelo do potrebe za proširenjem poslovnog prostora i zapošljavanjem još ljudi. Nova filijala u Čačku ima za cilj da pruži još bolju, kvalitetniju i dinamičniju uslugu svojim klijentima.

Početkom ove godine, banka je predstavila i najnoviju ponudu namenjenu posebno razvoju malih seoskih gazdinstava. U pitanju su mikro poljoprivredni krediti za sve potrebe jednog poljoprivrednog gazdinstva. Za razliku od banaka za čija kreditna sredstva mogu da apliciraju isključivo poljoprivredna gazdinstva koja poseduju više od 5 hektara zemljišta, u Opportunity banci kredite mogu da dobiju i poljoprivrednici koji imaju samo pola hektara obradive površine.

Pod sloganom „10 godina za Srbiju“ Opportunity banka ove godine obeležava punih deset godina poslovanja i pored brojnih pogodnosti koje je pripremila za klijente, posebnu pažnju posvećuje podsticaju ženskog preduzetništva. Naime, u toku je konkurs za izbor najbolje preduzetnice pod nazivom „Žena za 10“, koji je namenjen vlasnicama malih ili srednjih preduzeća, ženama samostalnim preduzetnicama i ženama nosiocima registrovanog poljoprivrednog gazdinstva. Konkurs je otvoren do 15. maja ove godine, a pobednici će početkom juna biti uručena nagrada u vrednosti od 500.000 dinara za namensko investiranje u razvoj i unapređenje vlastitog  poslovanja.
Ovo je tek deo aktivnosti koje Opportunity banka ima u planu da realizuje ove godine sa željom da opravda dugogodišnje poverenje svojih klijenata i šire zajednice u kojoj posluje.

Čačanska filijala Opportunity banke nalazi se na adresi Devet Jugovića 23, a više informacija svi zainteresovani mogu dobiti i na broj telefona 032/33-00-44 ili na sajtu www.obs.rs. Radno vreme banke je svakog radnog dana od 8 do 16h.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana