Posebna ponuda tokom aprila i maja meseca

Objavljeno: 20.04.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Folksbanka u skladu sa svojom poslovnom politikom koja se bazira na tailor-made principu i tradicijom od preko 130 godina koja nosi reputaciju sigurne banke kada su u pitanju štedni proizvodi, i ove godine će sve štediše obradovati posebnom ponudom tokom aprila i maja meseca.

Jelena Petrović, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke objašnjava:

- Posebna ponuda podrazumeva atraktivinije kamatne stope na šestomesečnim oročenjima. Nominalna godišnja kamatna stopa na oročenjima na šest meseca biće 5%. Što znači da će klijent na uloženih 10.000 EUR na šest meseci po kamatnoj stopi od 5.00% na kraju definisanog perioda, dobiiti neto kamatu (po odbitku 10% poreza na prihod od kamate) od 228 EUR.

Ove godine nismo zaboravili ni klijente kojima je fleksibilnost oročenja na prvom mestu, tako da smo priperemili i posebnu ponudu na Step Up oročenju. Folksbanka u svojoj ponudi ima tri različita modela Step Up štednje. Ali tokom aprila i maja sve štediše moći će da koriste posebnu ponudu na Step Up modelu 1x6, obzirom da se ovaj model štednje pokazao kao najatraktivniji klijentima. Ovaj  model podrazumeva da su sredstva oročena na 6 meseci, a kamatna stopa se uvećava svakog meseca. Model stepenaste štednje sastoji se iz 6 koraka jednakih po dužini trajanja dok se kamata uvećava u svakom sledećem koraku. Kamata u poslednjem koraku iznosi čak 10%, na godišnjem nivou.

 Prednost stepenaste štednje je dostupnost novca i kamate pre isteka roka na koji je oročen, uz isplatu pripisane kamate po isteku svakog perioda.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana