Specijalni majski uslovi za štednju u Piraeus banci

Objavljeno: 30.04.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Piraeus banka je danas tržištu predstavila novi proizvod Piraeus 3x2 oročenu štednju u evrima, kao i atraktivne kamatne stope koje važe za najtraženije depozitne proizvode u Banci.

Novi proizvod Piraeus 3x2 štednja u evrima klijentima omogućava da štede po kamatnoj stopi koja se uvećava u tri navrata, svaki put po isteku pojedinačnog roka oročenja od dva meseca, kao i da u svakom trenutku raspolažu svojim ulogom. Dodatna pogodnost je pripis kamate glavnici po dospeću svakog period oročenja čime se ulog uvećava i ponovo oročava po većoj kamatnoj stopi.

Piraeus 3x2 štednja je dizajnirana tako da oročena sredstva dospevaju tokom Nedelje štednje u novembru. Kamatna stopa za prva dva meseca iznosi 6,10%, tokom druga dva kamata je 6,50%, dok je u poslednjem obračunskom periodu kamata čak 7%. Efektivna kamatna stopa je 6,01%. Minimalni štedni ulog je 2.000 evra.

Specijalna ponuda za štednju podrazumeva atraktivne kamatne stope koje do kraja maja važe i za proizvode Piraeus 50 i Piraeus 30 oročenu štednju u evrima. Klijentima koji se odluče za Piraeus 50 i Piraeus 30 euro štednju je omogućeno da u svakom trenutku imaju na raspolaganju do 50%, odnosno do 30%, oročenog uloga koji mogu podići bez prekida oročenja i to jednokratno ili iz više puta.

Piraeus banka je ponudila i nove, izuzetno povoljne kamate za klijente koji žele da štede u švajcarskim francima.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana